The service Agency

 

'WE GET THINGS DONE'

 

Powerplay People | LINQ koppelt talent aan bijbanen, projecten en vaste functies via een bijzonder ‘referral’ concept. Het hart van ons concept is gebaseerd op een simpel idee: ‘goede mensen kennen goede mensen’.

Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur. We handelen vanuit onze filosofie ‘We get things done’. We zien het als onze missie om onze partners de service te verlenen die zij verdienen. We denken mee met de opdrachtgever en ook vanuit de opdrachtgever, waardoor we tot creatieve oplossingen komen. Bij iedere uitvraag denken we verder dan alleen het leveren van studenten; wij bieden de totaaloplossing!

 

 
 

BIJ ONS WERKEN

"Werken waar en wanneer jij wilt"

Wij worden enorm gelukkig als jonge, enthousiaste studenten bij ons willen werken. Ben jij 18 jaar of ouder, woonachtig in de omgeving van Amsterdam of Utrecht, flexibel beschikbaar en volg jij een HBO/WO opleiding dan zijn wij op zoek naar jou!

Vul ons formulier zo volledig mogelijk in. Dan nemen wij binnenkort contact met je op. We bekijken jouw inschrijfformulier altijd met zorg en reageren hier zo spoedig mogelijk op.

Bekijk hieronder alle vacatures die wij voor elke niche beschikbaar hebben.

 
Works Powerplay People LINQ

WORKS

Een nieuw kantoor is leuk, maar dan moet er verhuisd worden. Jij kunt aan de slag als verhuizer of monteur. Ook zoeken we ervaren klusjesmannen, slimme techneuten en sterke sjouwers die bijvoorbeeld kunnen helpen bij de op-, om- en afbouw van evenementen locaties.

 
security powerplay people linq

SECURITY

Met alle feestjes en festivals in ons land, is het wel belangrijk dat het veilig is. We zoeken frisse, sportieve mensen die bij ons de cursus Event Security Officer komen volgen om daarna als beveiliger op evenementen aan de slag te gaan.

 
Hospitality Powerplay People LINQ

HOSPITALITY

Voor evenementen, feesten en partijen zoeken we enthousiaste, spontane studenten. Diegene die altijd service verlenen met een warme glimlach.
We hebben verschillende mogelijkheden beschikbaar binnen hospitality, namelijk bar, bediening, promotie en hosting werkzaamheden.

 
Customer care Powerplay People LINQ

CUSTOMER CARE

Rinkelende telefoons schrikken je niet af en je bent pas tevreden als diegene aan de andere kant van de lijn dat ook is. We zoeken studenten die willen werken op de telefonische helpdesk en op de email-, chat- en Social Media helpdesk.

 
Office Powerplay People LINQ

OFFICE

Als op kantoor door de bomen het bos even niet meer te zien is, kom jij in actie. We zoeken studenten voor receptiediensten, archivering en administratief werk. Dit kan zijn voor tijdelijke projecten of een uitloop tot een vaste bijbaan.

 
LINQER Powerplay People LINQ

LINQER

Het LINQER concept: goede mensen kennen goede mensen. Onze LINQERS zijn ondernemende hbo- en wo-studenten en starters met een groot eigen netwerk die als ambassadeurs van Powerplay People | LINQ fungeren. Zij koppelen studenten aan vaste bijbanen of plannen ze wekelijks in op losse aanvragen en zijn daarbij de onmisbare schakel tussen student en Powerplay People | LINQ.

 
 

met ons werken

 

1.png

BUSINESS UNITS

Vandaag de dag zien wij grote tekorten aan starters en een overschot aan ambitieuze studenten die aan de slag willen. Kansen zien en grijpen. Dat doen zowel onze studenten als wijzelf. 


ONZE DIENSTEN

Powerplay People | LINQ zet slimme, flexibele en klantgerichte studenten in die werk zoeken. Zij kunnen direct aan de slag. Projectmatig of op vaste basis. Zowel tijdens kantoortijden als ‘s avonds en in het weekend. 


IMG_4241.JPG

CASES

Bekijk hier de verschillende cases die zijn opgesteld met opdrachtgevers die u voor ging.

De uitdaging van het project wordt eerst beschreven, daarna onze oplossing en afsluitend het resultaat.

 

BLOG

 

 

Waarom jij je wilt inschrijven bij Powerplay People | LINQ

Veel of weinig uren maken, bij één bedrijf of bij verschillende werkplekken; alles is mogelijk. Het mooiste is dat je dit volledig zelf in de hand hebt. Deze flexibiliteit biedt jou als student of starter een hoop voordelen. 

Sjeel site.jpg

Linqers.jpg

Join het LINQER team

Verdienen aan je netwerk, je CV uitbreiden, inzicht in de cijfers en een borrel toe. Wie wil dat nu niet? Een dag als linqer is nooit hetzelfde en geeft je daarom de kans om je te ontwikkelen en te groeien. Met een groot netwerk ben jij altijd degene die je vrienden helpt aan een extra centje en dat terwijl jij er zelf ook slapend rijk van wordt!


Samenwerking met Powerplay People | LINQ

Als groeiend studentenuitzendbureau is het uitbreiden van ons netwerk super belangrijk en iets waar we continu mee bezig zijn. Daarom gaan wij regelmatig nieuwe samenwerkingen aan met studie- en studentenverenigingen, commissies en zelfs opleidingen sluiten zich aan bij ons netwerk. Lees hier verder hoe we dat doen.

IMG_1444.JPG

25-01-2018 Blog Annabella de Reus.png

Werken bij RAI Amsterdam

Het leuke van de Front Office poule is dat je echt wel uitgedaagd wordt om steeds met nieuwe oplossingen te komen. Ook benieuwd naar Annabella's ervaring of wil je misschien zelf bij RAI Amsterdam werken?


Slimmer werken = download PLINQ

Heb jij ook altijd zo’n overvolle mailbox: schoolmail, nieuwsbrieven, en mis je daardoor soms nu nét die klus waar je graag had willen werken? Dat is niet meer nodig!

Blog Rik.png

Contact ons

Benieuwd naar wat Powerplay People | LINQ voor uw merk/bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact op met ons salesteam.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:30 uur.

Telefonisch bereikbaar

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00-17:30 uur telefonisch bereikbaar.
Ook in geval van operationele noodsituaties zijn wij na werktijd telefonisch bereikbaar, kies voor optie 1 na het afspelen van het bandje en u wordt doorverbonden met 1 van onze medewerkers.
Wanneer er geen nood aan de man is, vragen wij u een mail te sturen.

Onze planning is gecentraliseerd in Amsterdam, zij bedienen alle vestigingen.

Amsterdam

Wibautstraat 137c-2
1097 DN Amsterdam
T: 085 - 0712400
@: amsterdam@powerplaypeople.nl
@: info@linq.nl

Utrecht

Westerdijk 72
3513 EW Utrecht
T: 085 - 0712415
@: utrecht@powerplaypeople.nl