Door: Wietske van Nispen, LINQER Coordinator bij Powerplay People | LINQ -

Het is donderdag avond en je besluit toch nog maar een drankje te gaan drinken. ‘Één drankje’ bestaat alleen voor jou niet en uiteindelijk eindig je toch weer luid meezingend met hitjes in de kroeg. Die avond wordt er nog een late night snack besteld waarna je tevreden je bed in kruipt. Wat is het studentenleven toch fijn. Alleen net jammer dat je het laatste weekend van de maand weer naar het ouderlijk huis moet omdat je jezelf niet meer kan verzorgen. De storting van de stufi duurde toch net iets te lang…  Wil jij hier niet meer tegenaan lopen? Ga aan de slag als werkstudent en combineer het onbezonnen studentenleven met mooie werkervaring en een heerlijk zakcentje. Benieuwd welke voordelen dit voor jou biedt?

Uitdaging

Het leven als uitzendkracht is nooit saai! Je komt bij vele verschillende kantoren en opdrachtgevers terecht waar je zeker iets van kan opsteken. Overal kan je hele andere werkzaamheden vervullen en ervaringen ontwikkelen. Ontdek wat past bij jou en netwerk er op los! Daarnaast is het werk zo uiteenlopend dat je werkdag ook weer zo voorbij is.

Lekker verdienen

Natuurlijk kunnen we als student allemaal wel een extra inkomen gebruiken. Als werkstudent verdien je een lekker salaris, afhankelijk van de opdrachtgever en je leeftijd. Sterker nog; bij Powerplaypeople & LINQ kan je zelfs aangeven dat jewekelijks uitbetaald wil worden! Nooit meer wachten tot het einde van de maand en zelfs nog even snel bijverdienen als de nood hoog is. Ideaal toch?

Flexibiliteit

Een borrelavond of een week tentamens? Geen probleem! Je werkt alleen waar en wanneer het jou uitkomt. Geen verplichtingen in het minimaal aantal uren, je ben helemaal flexibel. Je kan bij ons zo veel werken als je wil, maar bent daarnaast tot niets verplicht. Online kan je je beschikbaarheid invullen en inplannen gaat altijd in overleg. Zo houd je genoeg vrije tijd over en werk je alleen bij de opdrachtgevers die jij leuk vindt!

Werken met je vrienden

Er zijn veel klussen en (bij)banen waar wij meerdere studenten voor zoeken. De ideale kans om samen met je vrienden/vriendinnen/huisgenoten te werken! Staan jullie samen achter de bar op een evenement, ga je een festival opbouwen of een gave promoactie starten? Het kan allemaal! Met vrienden wordt het werk toch allemaal nog een stukje leuker en die kans gunnen wij je natuurlijk graag.

Professioneel CV

Tijdens je studie wil je natuurlijk geen gat in je CV krijgen. Hoe lekker als je tijdens je studie ook nog eens je CV kan updaten. Hier kan je natuurlijk de diverse opdrachtgevers en werkzaamheden noemen. Hierdoor laat je zien dat jij die ene duizendpoot bent waar potentiele werkgevers naar op zoek zijn!

Doorgroeimogelijkheden

Het is de ideale manier om laagdrempelig binnen te komen bij gave opdrachtgevers. Presteer jij hier goed, dan is er zelfs een mogelijkheid dat het bedrijf jou overneemt! Groei door naar andere teams en naar vette projecten en ga de uitdaging aan. Zo makkelijk is het nog nooit geweest!