Een nieuwe, frisse locatie. Elk bedrijf is weleens toe aan een verandering of gaat zich vestigen op een nieuwe plek. Hoe fijn is het dat jij door kan gaan met je dagelijkse werkzaamheden en onze studenten dit klusje voor je kunnen klaren. Powerplay People | LINQ hebben ervaren klusjesmannen, slimme techneuten en sterke sjouwers tot de beschikking. Onze studenten zijn sterk, hebben ruimtelijk inzicht en gaan zorgvuldig en efficiënt te werk.

Naast projectverhuizingen hebben onze studenten ook ervaring met het op-, om- en afbouwen van events. Voor stagehand- en sitecrew ben je bij ons aan het goede adres!

Powerplay People | LINQ ondersteunt haar landelijke partners bij de uitvoering van verhuizing, montagewerkzaamheden en eventbouw van begin tot eind.

 
 
5.jpg

FonQ

FonQ is een bekend online warenhuis waar je als consument uit een groot assortiment van producten van A-merken kunt kiezen. Het distributiecentrum van fonQ is gevestigd in Utrecht.

Al een geruime tijd ondersteunen wij fonQ op verschillende afdelingen in het distributiecentrum. Deze afdelingen van fonQ zijn uitgaande goederen, scanafdeling, inkomende goederen en retourneren. Door het werken op de verschillende afdelingen zijn wij als uitzendbureau nauw betrokken bij de organisatie en kunnen we op ieder gevraagd niveau een juiste match maken.

3.jpg

EVENTS

Voor de op- en afbouw van allerlei festivals, beurzen en evenementen assisteren wij bij allerlei opdrachtgevers. Wij zijn hierbij voornamelijk actief bij het inzetten van stagehands en sitecrew medewerkers.

Een greep uit de vele projecten die wij hebben gedaan: André Rieu (Ziggo dome – stagehands), Vakantiebeurs (Jaarbeurs, standbouw), DefQon1 (sitecrew) en nog veel meer grote evenementen.

 
4.jpg

Office Service Nederland BV

Office Service Nederland is een verhuisbedrijf gespecialiseerd in de montage van kantoor-, project- en schoolmeubilair van verschillende fabrikanten door heel Nederland.

Voor Office Service Nederland assisteren wij op diverse grote en kleinere projecten. Het lossen van vrachtwagens, uitlopen van meubilair, monteren van bureaus en het inrichten van werkplekken zijn veel voorkomende werkzaamheden die onze verhuizers verrichten.

Met een poule van studenten die is gespecialiseerd in het verhuizen van meubilair én een poule die is gespecialiseerd in het monteren van werkplekken kunnen wij op alle fronten Office Service Nederland ondersteunen.

Met Office Service Nederland komen wij op veel diverse locaties in heel Nederland zoals rechtbanken, scholen en bedrijven; hierdoor blijft het werk ook erg afwisselend!

2.png

PA van Rooijen

PA van Rooijen is een bekend bedrijf in de verhuisbranche in de regio Amsterdam & Utrecht.

Het verhuizen van meubilair voor allerlei organisaties, bedrijven en particulieren tot en met het aansluiten van computers en het inrichten van hun archief zijn allemaal aspecten die onder de werkzaamheden van PA van Rooijen vallen.

Onlangs hebben wij voor PA van Rooijen meegewerkt aan een groot project. Hierbij werden onze verhuizers ingezet voor de verhuizing van ASR verzekeringen. Zij hebben het hele nieuwe pand in Utrecht ingericht en geassisteerd met de bekabeling. Tijdens de oplevering hebben wij ook landelijk geassisteerd met de verhuizing van oudere locaties en verzekeringsmaatschappijen van ASR naar Utrecht.

Dit project is een mooie manier waarop onze studenten op verschillende niveaus hun kunnen & kennis in praktijk kunnen brengen!