Een nieuwe, frisse locatie. Elk bedrijf is weleens toe aan een verandering of gaat zich vestigen op een nieuwe plek. Hoe fijn is het dat jij door kan gaan met je dagelijkse werkzaamheden en onze studenten dit klusje voor je kunnen klaren. Powerplay People | LINQ hebben ervaren klusjesmannen, slimme techneuten en sterke sjouwers tot de beschikking. Onze studenten zijn sterk, hebben ruimtelijk inzicht en gaan zorgvuldig en efficiënt te werk.

Naast projectverhuizingen hebben onze studenten ook ervaring met het op-, om- en afbouwen van events. Voor stagehand- en sitecrew ben je bij ons aan het goede adres!

Powerplay People | LINQ ondersteunt haar landelijke partners bij de uitvoering van verhuizing, montagewerkzaamheden en eventbouw van begin tot eind.

 
 
verhuismedewerker

Verhuismedewerker/monteur

Dagelijks assisteren wij diverse klanten, zoals VPS (vps-nl.com), tijdens grote en kleinere projecten. Het lossen van vrachtwagens, het uitlopen van meubilair, het monteren van bureaus en het inrichten van werkplekken zijn veel voorkomende werkzaamheden die onze verhuis- en montagemedewerkers verrichten.

Met een poule van studenten die is gespecialiseerd in het verhuizen van meubilair én een poule die is gespecialiseerd in het monteren van werkplekken kunnen wij op beide fronten kennis en kunde leveren.

logistiek medewerker

Logistiek medewerker

Wij hebben jarenlange ervaring met het inzetten van studenten op verschillende afdelingen in distributiecentra. Denk daarbij aan de afdelingen uitgaande goederen, inkomende goederen, retourneer en scanafdelingen. Dankzij onze in-house constructies werken onze accountmanagers dicht op de klant en zijn wij in staat om op ieder gewenst moment de juiste match te maken!

 
fietskoerier

Fietskoerier

Fietskoeriers zijn dé oplossing voor (pakket)bezorging in de stad. Ze zijn snel, duurzaam en het overige verkeer niet tot last.

Onze meest sportieve studenten worden na een grondig selectieproces ingewerkt op vaste routes. Daarna gaan tot het uiterste om onze klanten tevreden te stellen en post en pakketten tijdig te bezorgen. Of het nu regent, sneeuwt, supermooi weer is: onze studenten zorgen dat de klus wordt geklaard.

opbouwmedewerker

Opbouwmedewerker Events

Jaarlijks zijn wij betrokken bij de op- en afbouw van tientallen festivals, beurzen en evenementen. Wij richten ons voornamelijk op het inzetten van stagehands en sitecrew medewerkers. Onze studenten beschikken over de noodzakelijke festival mentaliteit en weten van aanpakken.