BLOG

 

 

Life of a LINQER

Het leven als een LINQER verloopt tot nu toe perfect. Voor mij is in touch zijn met iedereen een gewoonte die ik voor nu uitgebreid heb. Het flexibele, gezellige team van studenten die ik aan de slag zet zijn dan ook stuk voor stuk toppers en zeker een asset voor de fun die ik heb in wat ik doe.

 

Sam Creemers.JPG

Rosalie

Diversiteit & Flexibiliteit: het land door met Powerplay People | LINQ

Als mensen mij vragen wat je nou eigenlijk kan doen bij Powerplay People LINQ, dan is daar maar één antwoord op: ALLES! En ikzelf ben daar het levende bewijs voor. Naast dat ik sinds juni aan het werk ben als LINQER, werk ik al een langere tijd als uitzendkracht. Wat ik dan doe?


Een kijkje ‘in de keuken’ van Powerplay People | LINQ

Powerplay People LINQ werkt mét en vóór vele studenten, de uitzendkrachten, een grote groep jonge mensen waar ikzelf deel van uit maak. Dagelijks zet het uitzendbureau zich in om zijn motto, luidend 'We get things done', waar te maken. De naam van Powerplay People LINQ maakt in één oogopslag duidelijk waar het bedrijf voor staat en welke waarden het nastreeft: power, play and LINQ.

Flore.png

4.png

STUDEREN EN LINQEN: EEN GOUDEN COMBINATIE

Vaak krijg ik de vraag: ‘hoe in hemelsnaam doe je dat? Naast je studie (en je sociale leven, niet te vergeten) ook nog werken?!’. En die vraag vind ik nou juist zo leuk, want bij Powerplay People | LINQ kan dat maar al te goed! Dit werk is voor mij geen extra last of verplichting, het is bijna zelfs even een pauze.


THE INTERNATIONAL BROADCASTING CONVENTION (IBC) IS EEN SUCCES!

De IBC2017 vierde afgelopen week haar 50e jubileum in de RAI Amsterdam! Alle hallen van de RAI waren weer helemaal gevuld! Met wel meer dan 1.700 stands en 55.000 bezoekers uit 170 verschillende landen. Het was een super drukke, gezellige en goed verlopen week. Maar waarom is de IBC beurs nou zo een succes?

3.png

2.png

WAAROM JIJ WILT WERKEN ALS WERKSTUDENT

Het is donderdag avond en je besluit toch nog maar een drankje te gaan drinken. ‘Één drankje’ bestaat alleen voor jou niet en uiteindelijk eindig je toch weer luid meezingend met hitjes in de kroeg. Die avond wordt er nog een late night snack besteld waarna je tevreden je bed in kruipt. Wat is het studentenleven toch fijn. Alleen net jammer dat je het laatste weekend van de maand weer naar het ouderlijk huis moet omdat je jezelf niet meer kan verzorgen. De storting van de stufi duurde toch net iets te lang…  Wil jij hier niet meer tegenaan lopen?