BLOG

 

 
Sjeel site.jpg

Waarom jij je wilt inschrijven bij Powerplay People | LINQ

Veel of weinig uren maken, bij één bedrijf of bij verschillende werkplekken; alles is mogelijk. Het mooiste is dat je dit volledig zelf in de hand hebt. Deze flexibiliteit biedt jou als student of starter een hoop voordelen. 


Join het LINQER team

Verdienen aan je netwerk, je CV uitbreiden, inzicht in de cijfers en een borrel toe. Wie wil dat nu niet? Een dag als linqer is nooit hetzelfde en geeft je daarom de kans om je te ontwikkelen en te groeien. Met een groot netwerk ben jij altijd degene die je vrienden helpt aan een extra centje en dat terwijl jij er zelf ook slapend rijk van wordt!

Linqers.jpg

IMG_1444.JPG

Samenwerking met Powerplay People | LINQ

Als groeiend studentenuitzendbureau is het uitbreiden van ons netwerk super belangrijk en iets waar we continu mee bezig zijn. Daarom gaan wij regelmatig nieuwe samenwerkingen aan met studie- en studentenverenigingen, commissies en zelfs opleidingen sluiten zich aan bij ons netwerk. Lees hier verder hoe we dat doen.


Werken bij RAI Amsterdam

Het leuke van de Front Office poule is dat je echt wel uitgedaagd wordt om steeds met nieuwe oplossingen te komen. Ook benieuwd naar Annabella's ervaring of wil je misschien zelf bij RAI Amsterdam werken?

25-01-2018 Blog Annabella de Reus.png

Slimmer werken = download PLINQ

Heb jij ook altijd zo’n overvolle mailbox: schoolmail, nieuwsbrieven, en mis je daardoor soms nu nét die klus waar je graag had willen werken? Dat is niet meer nodig!


Terugblik op 2017 & doelstelling voor 2018

Persoonlijke aandacht is dan ook onze focus voor 2018! Benieuwd hoe wij dat gaan doen? Houd ons goed in de gaten door middel van onze Facebookpagina, nieuwsbrieven, live wervingsacties en blogs; wij houden jullie graag op de hoogte!

image1.jpeg

Foto Raela blog.jpg

Waarom jij onze nieuwe stagiair wilt worden!

‘En kom je dan écht helemaal vanuit Nijmegen?!’ - Bekend gesprek aan de lunchtafel mijn eerste paar dagen dat ik bij Powerplay People LINQ begin. 


Life of a LINQER

Het leven als een LINQER verloopt tot nu toe perfect. Voor mij is in touch zijn met iedereen een gewoonte die ik voor nu uitgebreid heb. Het flexibele, gezellige team van studenten die ik aan de slag zet zijn dan ook stuk voor stuk toppers en zeker een asset voor de fun die ik heb in wat ik doe.

 

Sam Creemers.JPG

Rosalie

Diversiteit & Flexibiliteit: het land door met Powerplay People | LINQ

Als mensen mij vragen wat je nou eigenlijk kan doen bij Powerplay People LINQ, dan is daar maar één antwoord op: ALLES! En ikzelf ben daar het levende bewijs voor. Naast dat ik sinds juni aan het werk ben als LINQER, werk ik al een langere tijd als uitzendkracht. Wat ik dan doe?


Een kijkje ‘in de keuken’ van Powerplay People | LINQ

Powerplay People LINQ werkt mét en vóór vele studenten, de uitzendkrachten, een grote groep jonge mensen waar ikzelf deel van uit maak. Dagelijks zet het uitzendbureau zich in om zijn motto, luidend 'We get things done', waar te maken. De naam van Powerplay People LINQ maakt in één oogopslag duidelijk waar het bedrijf voor staat en welke waarden het nastreeft: power, play and LINQ.

Flore.png

4.png

STUDEREN EN LINQEN: EEN GOUDEN COMBINATIE

Vaak krijg ik de vraag: ‘hoe in hemelsnaam doe je dat? Naast je studie (en je sociale leven, niet te vergeten) ook nog werken?!’. En die vraag vind ik nou juist zo leuk, want bij Powerplay People | LINQ kan dat maar al te goed! Dit werk is voor mij geen extra last of verplichting, het is bijna zelfs even een pauze.


THE INTERNATIONAL BROADCASTING CONVENTION (IBC) IS EEN SUCCES!

De IBC2017 vierde afgelopen week haar 50e jubileum in de RAI Amsterdam! Alle hallen van de RAI waren weer helemaal gevuld! Met wel meer dan 1.700 stands en 55.000 bezoekers uit 170 verschillende landen. Het was een super drukke, gezellige en goed verlopen week. Maar waarom is de IBC beurs nou zo een succes?

3.png

2.png

WAAROM JIJ WILT WERKEN ALS WERKSTUDENT

Het is donderdag avond en je besluit toch nog maar een drankje te gaan drinken. ‘Één drankje’ bestaat alleen voor jou niet en uiteindelijk eindig je toch weer luid meezingend met hitjes in de kroeg. Die avond wordt er nog een late night snack besteld waarna je tevreden je bed in kruipt. Wat is het studentenleven toch fijn. Alleen net jammer dat je het laatste weekend van de maand weer naar het ouderlijk huis moet omdat je jezelf niet meer kan verzorgen. De storting van de stufi duurde toch net iets te lang…  Wil jij hier niet meer tegenaan lopen?